Workshops

 

In “het huis met de veranda” verrast Ellen en haar team u met oogstrelende bloemen en plantendecoraties.

Naast de bloemen en plantendecoraties verzorgd Ellen regelmatig cursussen (workshops).

 

Deze workshops worden in kleine groepen van maximaal 10 tot12 personen  gegeven in de winkel, of op ons eiland in de Westeinderplassen te Aalsmeer.

 

De locatie op ons eiland is heel bijzonder en inspirerend. Met onze boot varen wij naar ons natuureiland.  Op het bosrijke eiland staat een hutje en een overkapt terras met kachel zodat de cursus ook met minder weer door kan gaan. Behalve dat u die dag met iets moois naar huis gaat maken wij ook een tochtje door dit natuurgebied. Voor de liefhebbers is er gelegenheid om te zwemmen.

 

De cursussen zowel in de winkel als op het eiland worden geheel verzorgd. Alle materialen een drankje en een hapje zijn in de prijs inbegrepen.

 

Behalve de geplande workshops waar u vrij in kunt schrijven, is er ook de mogelijkheid om speciale arrangementen voor bedrijven, verenigingen en vriendengroepen te verzorgen.

 

Agenda

De eerstkomende workshops zijn op zondag 22 maart en op zondag 29 maart 2015. U kunt zich hier individueel of met een groep voor inschrijven. Bel of mail Ellen voor meer informatie 023 5272558

Openingstijden:

Dinsdag t/m Zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur.

 

Bloemendaalseweg 16

2061 CK Bloemendaal

Tel. 023 - 527 25 58

info@bloemendaalbloemen.nl